Καλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

01. Σχετικά με την Korbos Sound Station

Η εταιρεία Korbos βρίσκεται στον χώρο των ηχοσυστημάτων, τηλεπικοινωνιών και ασφαλείας αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας από το 1988.
Σκοπός μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση, διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική σχέση μαζί του με στόχο την διάρκεια και την ποιότητα στην συνεργασία μας.

Στo κατάστημα μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Συστήματα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας (KENWOOD, SONY, PIONEER, ALPINE, DYNAVIN, FOCAL, BLAUPUNKT, EARTHQUAKE, PHONOCAR, KICKER, LM, BIZZAR, CADENCE, FELIX), συναγερμούς αυτοκινήτων-μοτοσικλετών (GEMINI, PRIZRAK TEC, MED, PANDORA) και όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα για την ασφάλεια και την διασκέδασή σας, με εγγύηση αντιπροσωπείας.

Εδώ μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να πλοηγηθείτε και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία να επιλέξετε τελικά το προϊόν που ταιριάζει σε εσάς αλλά και στην τσέπη σας.

02. Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εγκαταστάσεις ηχοσυστημάτων, συστημάτων τηλεπικοινωνιών και συστημάτων ασφαλείας σε αυτοκινήτα και μοτοσυκλέτες.

2. SERVICE

Το τμήμα service της εταιρείας μας αναλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση των συσκευών σας, για τις περισσότερες μάρκες συστημάτων.

3. UPDATE

Aναβάθμιση των συστημάτων που σας έχουμε τοποθετήσει, με νέα προγράμματα, για την καλύτερη και ταχύτερη λειτουργία τους.

4. ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα είναι των επίσημων αντιπροσωπειών και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση.